2010. május 18., kedd

Degusta - party service kapcsolatépítő rendezvényekre

A DEGUSTA bitebar – a hazai rendezvénypiacon új exkluzív hideg-meleg fingerfood, szolgáltatás, amely tartalmával és megjelenésével egyedülálló rendezvénytípust teremt, megfelelve korunk elvárásainak!



Alapja a flying service szolgáltatás, amely a fogadások új formáját tárja elénk, így nem is annyira elterjedt. Ennek keretében egy koktélpartyhoz hasonló rendezvényen falatnyi ételek várják a résztvevőket. Ezeket kis kínai kanálkából mini tálkából kényelmesen és könnyedén lehet elfogyasztani. Kapcsolatteremtő rendezvény, mely egész estés programként is megállja a helyét, de rendezvények színesítéseként is nagy népszerűségnek örvend.

A modern konyhaművészet minden trükkjét felhasználva a fúziós konyhára fekteti a hangsúlyt. A vendégek akár harmincféle különböző ínyencséget is megkóstolhatnak a kínálatból. A szakácsok látványkonyhában, frissen készítik el a falatokat, melyeket modern látványos világító pulton, óriás koktéltornyon, apró kelyhekben, pohárkákban, tálkákban helyeznek a vendégek elé. A fogyasztást megkönnyítendő a pultok közelébe magasított koktélasztalokat, könyöklőket helyezünk feszített abrosszal és modern virág kompozícióval. A rendezvény megjelenését egész teret betöltő modern dekoráció, valamint vetítés- és fénytechnika varázsolja teljessé. További tippek, és kiegészítő szolgáltatások olvashatók
a Comp-Let Party Service oldalán.

Javasolt linkek:
Degusta Bitebar típúsai
Degusta Bitebar kínálata
Degusta Bitebar háttere, alapanyagai
Degusta Bitebar kiegészítő szolgáltatásai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése