2010. május 17., hétfő

Válság ellen költségcsökkentő catering

Válság ellen könnyed, költségcsökkentő új catering, a DELIGHT! A rendezvényszervezés megkönnyítésére új szolgáltatással állt elő a Comp-Let Party Service, a variálható menüsorokat a takarékosság és igényesség jegyében elsősorban az office & home piacra szánta. A változatos menüsor az aktuális trendnek megfelelően került összeállításra, a DELIGHT filozófiájához igazítva egészséges, friss, idényjellegű alapanyagokból.

Az ízletes, könnyed, trendi ételsorok környezetbarát, újrahasznosítható tálaló- és szervírozóeszközökkel lettek párosítva, valamint könnyű, jól kezelhető bútorokkal. A költséghatékonyság érdekében az ital, bútor, felszolgáló személyzet is a megrendelő kívánsága szerint igényelhető vagy elhagyható.

Az új catering elsősorban kisebb céges rendezvények esetén kínál egyedülálló lehetőséget, de a családi, baráti összejövetelek kiszolgálására is kiválóan alkalmas. Ha a nap közbeni fontos megbeszélést például nem akarjuk délben megszakítani, lepjük meg vendégeinket változatos és egészséges ételekkel helyben, a menüsort ráadásul tetszés szerint variálhatjuk! A reggeli meetinget is kezdhetjük egy költségkímélő de ízletes munkareggelivel, ahol finom kávéval, frissen sült péksüteményekkel, esetleg különleges pirítósösszeállítással jó alapot adhatunk a kollegáknak a napi teendőkhöz.

Szeretne többet megtudni a DELIGHT cateringszolgáltatásról? Rendezvényének költségeit csökkentené az új „self party service”-el? Megrendelés, információ a http://www.comp-let.hu/delight-party-service-catering.html oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése