2010. május 20., csütörtök

Esküvőszervezés - Esküvő, ahogy tetszik

Az esküvőszervezéskor nemcsak az ezernyi apró részletre kell figyelni, hanem azok költsége is fontos szempont. Épp ezért vonzó a Comp-Let Party Service esküvői ajánlata, hiszen a fixáras, komplett szolgáltatások mellett másfél évtizedes rendezvényszervezői múlttal rendelkező profi csapat tesz meg mindent a nagy nap sikeréért! A Comp-Let most különösen kedvező áron, 5 900 Ft/főtől kínál esküvői menüt...

Ezen kívül több rendkívüli helyszínajánlattal is kedveskedik a házasulandók számára a Comp-Let, az Uránia Kávéház belvárosi, impozáns épületét akár ingyen bocsátja rendelkezésre esküvőszervezés esetén!

Szintén a Comp-Let kiemelt esküvői partnere a Selyemgombolyító, Óbuda egyik meghatározó ipartörténeti műemléke. A karbantartott, elegáns parkban magasodó stílusos építmény most akciós bevezető áron elérhető esküvők számára. Parkja nemcsak az esküvői vacsora vagy grillparty esetén ideális helyszín, hanem az esküvői ceremónia és a fotóalbum készítéséhez is exkluzív környezetet biztosít a romantikus, idilli kert tóval és lugassal.

Fiatalos, extravagáns esküvőt szeretne, vagy egy igazi lakodalmat? Ön álmodozzon, a Comp-Let csapata kitalálja és megvalósítja! Levesszük válláról a szervezés és a vendéglátás gondját! Megkeressük álmai helyszínét, legyen az hagyományos, elegáns, modern, klasszikus, romantikus, kertkapcsolatos, szabadtéri, légkondicionált...

Bármilyen vendéglátást megálmodhat: tradicionális magyaros lakodalom, modern konyhaművészet, nemzetközi látványkonyha, grillparty, koktélparty, tematikus kreatív esküvő (perzsa, lancelot, retro, boogie, latin, high-tech). Mindehhez minden kiegészítőt megtalál a Comp-Let repertoárjában: gasztronómiai különlegességek, esküvői torta, dekoráció és virág, sátor, installációk, bútorok, meghívók, ültetőkártyák, szórakoztató programok, fotó- és videoszolgáltatás.

További részletek > esküvőszervezés > esküvői helyszínek > esküvői catering, party service

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése